搜索
查看: 3751|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[申請見版] 申請 會員唱K房版主

關閉 [複製鏈接]
1. 申請人 (用戶名):樂.樂
2. 申請版塊的名稱:會員唱K房
3. 您的職業或管理該版的優勢:我試過喺其他討論區做版主 , 所以我有經驗
4. 您以前可曾於其他論壇擔任版主(論壇/版塊/任職時間):3boys2girls(2009-2010) 2love(2009-2015)
5. 您經常參與及最感興趣的論壇版塊:會員唱K房
6. 平均上網時間 (小時/天):3-5小時
7. 申請該版塊版主的理由:因為想搞好個版
8. 您認為該版目前現狀及您的管理思路:嘗試令返多啲人上嚟post歌
9. 推薦人:no
回復

樂.樂 發表於 2019-1-21 10:49
1. 申請人 (用戶名):樂.樂
2. 申請版塊的名稱:會員唱K房
3. 您的職業或管理該版的優勢:我試過&#21946 ...

首先睇返你過往資料  活躍年份只係到09至10年  之後都沒上過來
而且發佈同埋回復都未見有任何貢獻之類  對你一點印象都沒有
或者提議你在這邊多上水一陣子  多留言  多發表幾個帖子  另人對你增加一下印象吧!
回復

yh. 發表於 2019-1-22 02:18
首先睇返你過往資料  活躍年份只係到09至10年  之後都沒上過來
而且發佈同埋回復都未見有任何貢獻之類   ...

ok , 咁我過一段時間先再搵你啦
回復

yh. 發表於 2019-1-22 02:18
而且發佈同埋回復都未見有任何貢獻之類   ...

ok , 咁我過一段時間先再搵你啦
回復