貓貓論壇 - catcatforum

掃一掃,訪問微社區

搜索
查看: 2100|回復: 3

有沒有店舖能租LOLITA?

POLAR~嘉 發表於 2009-5-2 15:53:38 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
邊度有店舖可以租LOLITA???
令既LOLITA衫好貴....但又唔係常著...
所以想問邊度有店舖可以租LOLITA=]  {:8_144:}
淡雪櫻 發表於 2009-5-5 23:39:00 | 顯示全部樓層
基本上應該冇?(還是我out左?)
如果你唔介意既話其實2手既都好令
而且$$都會平d
櫻知道最近會有一間幫小姐們寄賣lolita的實店開張(店主話大概5月到開)
如果你想搵既話可以去?畢竟有實物睇好過係網上睇相買喔
想知地址可以pm我?
回復

小i 發表於 2009-5-6 01:29:39 | 顯示全部樓層

其實唔算好貴, 除非你要係著一次半次玩.
其實多著幾次轉轉配搭就抵番條數
如果想平D買一手, 又有質秦可以試試
Anna House.

對新手而言, 款也比較易讓外人接受!
(現價會比較平)
回復

lolicatcat 發表於 2009-5-8 00:47:20 | 顯示全部樓層
其實唔算好貴, 除非你要係著一次半次玩.
其實多著幾次轉轉配搭就抵番條數
如果想平D買一手, 又有質秦可以試試
Anna House.

對新手而言, 款也比較易讓外人接受!
(現價會比較平)
小i 發表於 2009-5-6 01:29 AM

anna house 你都話平.... 我諗你家財都有相當高既水平 - -"
其中二手係其中一個選擇 ... 不介意其實可以到旺中行一下
有時間真的會執到寶
回復